۱۳۸۸ مرداد ۱۹, دوشنبه

طعمه براي درياچه هايي مثل لتيان

بهترين طعمه در اين نوع درياچه ها بعد از كرم خمير آرد و زرد چوبه ميباشد .بعد از تركيب آرد با رزدچوبه و مخلوط كردن آن با آب براي استحكام بيشتر آن ميتوانيد مقداري پنبه ميز در زمان ورز دادن به آن اضافه كنيد .
روغن تن ماهي هم ميتونه خمير شمارو خوش بوتر كنه بخصوص كه من در سد تار با اين خمير 3 تا قزل درشت گرفتم.
درست كنيد تا نتيجه بگيريد .(البته هيچ روشي هميشه جواب 100 % نميده )

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر